The Awesome Adventures of Captain Spirit, dezvăluit la E3 2018

Autor: Cosmin Aionita | 18.06.2018
The Awesome Adventures of Captain Spirit, dezvăluit la E3 2018

The Awesome Adventures of Captain Spirit este un nou joc pe care Square Enix a ales să-l prezinte atât în timpul conferinţei de presă Microsoft, cât şi în cadrul propriului live stream de la E3 2018. Este vorba despre un nou titlu plasat în universul Life is Strange şi realizat de echipa de la Dontnod Entertainment.

The Awesome Adventures of Captain Spirit spune povestea lui Chris, un băieţel de zece ani cu o imaginaţie extrem de bogată. Acţiunea îl va urma pe Chris pe parcursul unei zile de sămbătă deloc obişnuite, în care va avea ocazia să-şi etaleze talentele de super erou. Deşi producătorii avertizează că The Awesome Adventures of Captain Spirit nu este Life Strange 2, fiind doar o nouă poveste în acest univers, jocul va face câteva legături narative cu viitorul sequel al seriei.

The Awesome Adventures of Captain Spirit va avea durata de joc a unui episod din seria Life is Strange şi va putea fi descărcat şi jucat complet gratuit începând cu 26 iunie 2018, atât pe PlayStation 4 şi Xbox One, cât şi pe PC, prin intermediul Steam.

The Awesome Adventures of Captain SpiritThe Awesome Adventures of Captain Spirit

The Awesome Adventures of Captain SpiritThe Awesome Adventures of Captain Spirit

The Awesome Adventures of Captain Spirit

Urmărește Go4Games.ro pe Google News