The Dark Pictures Anthology: Little Hope – gameplay din modul co-op Shared Story

Autor: Cosmin Aionita | 08.09.2020
The Dark Pictures Anthology: Little Hope – gameplay din modul co-op Shared Story

Bandai Namco Entertainment și studioul Supermassive Games au publicat un nou clip de gameplay din The Dark Pictures Anthology: Little Hope, de această dată dezvăluind aproximativ 25 de minute din modul multiplayer Shared Story.

The Dark Pictures Anthology: Little Hope, cel de-al doilea titlu al antologiei horror realizate de Supermassive Games (primul fiind The Dark Pictures Anthology: Man of Medan), va fi lansat pe 30 octombrie 2020, la timp pentru ne speria de Halloween.

O poveste horror nouă, cu personaje diferite

Antologia horror The Dark Pictures Anthology continuă astfel cu o poveste nouă, de sine stătătoare: prizonieri în orășelul Little Hope, patru studenți și profesoara lor trebuie să scape de creaturile de coșmar care îi urmăresc printr-o ceață impenetrabilă. Jucătorii vor avea ocazia de a-i controla, pe rând, pe toți cei cinci protagoniști, călătorind prin oraș în căutarea unei căi de scăpare.

Printre eroi, îl veți recunoaște pe cunoscutul actor Will Poulter (seria The Maze Runner, We’re the Millers, Black Mirror: Bandersnatch). De asemenea, vocea misteriosului The Curator va fi interpretată de actorul Pip Torrens.

The Dark Pictures Anthology: Little Hope va păstra modurile multiplayer din primul episod al antologiei: Shared Story, în cadrul căruia doi jucători pot colabora online pentru a duce la bun sfârșit povestea și pe care îl puteți admira și secvențe de gameplay de mai sus, dar și Movie Night, unde până la cinci jucători pot parcurge povestea, pe rând, transferând controller-ul de la unul la celălalt.

Precomenzile pentru The Dark Pictures Anthology: Little Hope vor fi răsplătite cu acces prioritar la DLC-ul The Curator’s Cut, o nouă modalitate de a aborda jocul, cu personaje jucabile diferite, decizii și deznodăminte noi.

The Dark Pictures Anthology: Little Hope va fi lansat pe 30 octombrie 2020, în ediții pentru PlayStation 4, Xbox One și PC.

Sursa: All Games Delta

Urmărește Go4Games.ro pe Google News