The Raven Remastered, disponibil acum

Autor: Cosmin Aionita | 14.03.2018
The Raven Remastered, disponibil acum

THQ Nordic şi studioul KING Art Games au anunţat că ediţia remasterizată a jocului de aventură The Raven: Legacy of a Master Thief, denumită The Raven Remastered, este acum disponibilă pentru PlayStation 4, Xbox One, PC şi Mac. Cu această ocazie, a fost lansat şi un nou trailer, pe care îl puteţi urmări în continuare.

Această nouă editie a jocului aduce animaţii, iluminare şi shadere de păr îmbunătăţite, precum şi subtitrări în limbile franceza, spaniolă şi chineză (pe lângă cele în germană, rusă, poloneză şi italiană din versiunea originală). De asemenea, faţă de original, The Raven Remastered este optimizat pentru a fi rulat în rezoluţie FullHD.

The Raven este un adventure point and click clasic, firul său narativ fiind conceput drept un tribut la adresa romanelor scrise de Agatha Christie. Acţiunea are loc în anii ’60, povestea învârtindu-se în jurul hoţului supranumit The Raven. Jucătorii intră în pielea lui Anton Jakob Zellner, ofiţer al poliţiei elveţiene, trimis să ofere asistenţă inspectorului Nicolas Legrand, însărcinat la rândul său cu identificarea şi capturarea acestui misterios Raven.

The Raven Remastered este disponibil acum, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One, PC şi Mac. Mai mult, cei care deţin ediţia originală a jocului pe Steam sau GOG vor primi acces gratuit la The Raven Remastered.

The Raven Remastered

Urmărește Go4Games.ro pe Google News