The Wolf Among Us Season 2 a fost amânat până în 2019

Autor: Cosmin Aionita | 29.05.2018
The Wolf Among Us Season 2 a fost amânat până în 2019

În cadrul convenţiei San Diego Comic Con de anul trecut, Telltale Games a confirmat că lucrează la un al doilea sezon al jocului The Wolf Among Us, bazat pe seria de benzi desenate „Fables” concepută de Bill Willingham. La acea vreme, a fost promis faptul că noul sezon The Wolf Among Us urma să fie lansat în a doua jumătate a anului 2018.

Iată că Telltale Games revine asupra acestui termen, anunţând oficial amânarea celui de-al doilea sezon din The Wolf Among Us, acesta fiind reprogramat pentru 2019. Această decizie a venit drept consecinţă a restructurărilor fundamentale ce au loc în echipa de la Telltale Games, producătorii fiind determinaţi, de această dată, să exploreze noi metode de a spune aceste poveşti, cu un nivel superior de finisare.

Cel de-al doilea sezoin The Wolf Among Us vine ca reacţie a companiei la feedback-ul oferit de fani, aceştia cerând o continuare încă din 2014, atunci când s-a încheiat primul sezon. Al doilea sezon va beneficia de un fir epic nou, accesibil şi celor care nu au parcurs primul sezon, actorii Adam Harrington şi Erin Yvette urmând să revină în rolurile lui Bigby Wolf, respectiv Snow White.

The Wolf Among Us

Urmărește Go4Games.ro pe Google News