Twin Mirror – detalii despre conceptele din spatele poveştii

Autor: Cosmin Aionita | 13.07.2018
Twin Mirror – detalii despre conceptele din spatele poveştii

Bandai Namco Entertainment şi studioul DONTNOD Entertainment au lansat un prim material de tip developer diary pentru Twin Mirror, thriller-ul psihologic ce marchează debutul publisher-ului în domeniul jocurilor de aventură bazate pe naraţiune. În secvenţele de mai jos, Oskar Guilbert, CEO al DONTNOD Entertainment, prezintă câteva dintre conceptele ce stau la baza abordării narative din Twin Mirror.

Twin Mirror promite să fie o experienţă modelată însuşi de jucător, cu o naraţiune dinamică în centrul căruia se află un erou chinuit, care trebuie să navigheze prin labirintul construit de realitatea crudă din Basswood, Virginia de vest, şi proprii săi demoni.

Jucătorii vor intra în rolul lui Sam, un jurnalist de investigaţie de 33 de ani, care încearcă să treacă peste o despărţire dureroasă, întorcându-se acasă pentru a lua parte la înmormântarea unui vechi prieten. Sam se va trezi într-o zi în camera de motel, cu cămaşa plină de sânge, fără să aibă vreo amintire despre noaptea anterioară. Aventura începe cu decizia lui de a investiga evenimentele pentru a descoperi adevărul, înzestrat fiind doar cu puterea propriei minţi. Twin Mirror le va permite jucătorilor să exploreze amintirile lui Sam, pentru a modela investigaţia sa într-un mod unic şi personal. Jucătorul va fi nevoit să ia o serie de decizii deosebit de dificile, fiecare dintre acestea ducându-l mai aproape de adevăr şi de descoperirea propriului loc în lume.

Twin Mirror va fi lansat în cursul anului 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC (în format digital, prin intermediul Steam).

Twin Mirror

Urmărește Go4Games.ro pe Google News