Until Dawn – 9 minute de gameplay

Autor: Cosmin Aionita | 27.07.2015
Until Dawn – 9 minute de gameplay

În continuare aveţi ocazia de a urmări peste nouă minute de gameplay din jocul Until Dawn, aventura horror dezvoltată de Supermassive Games pentru PlayStation 4. De această dată este vorba despre o demonstraţie extinsă a ceea ce pare una dintre părţile introductive ale jocului, axată mai mult pe crearea unei atmosfere de suspans decât pe acţiunea propriu-zisă.

Until Dawn va spune povestea unui grup de opt prieteni ce se retrag la o cabană în munţi, fără a şti ce pericole sunt pe cale să înfrunte. Scenariul a fost realizat in colaborare cu Larry Fessenden şi Graham Reznick (ambii cu experienţă în domeniul filmelor horror), iar în distribuţia jocului îi vom regăsi pe Hayden Panettiere, pe Rami Malek (Night at the Museum, The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2, Need for Speed), Brett Dalton (Agents of S.H.I.E.L.D.) şi Peter Stormare (Prison Break, Bad Boys 2, Minority Report, Arrow).

Until Dawn foloseşte motorul grafic din spatele shooter-ului Killzone: Shadow Fall. Cei care aleg să plaseze o precomandă pentru Until Dawn vor primi o scenă suplimentară, în care un cuplu de îndrăgostiţi (Matt si Emily) încearcă să supravieţuiască în munţi.

Until Dawn va fi lansat în Europa pe 26 august 2015, exclusiv pentru PlayStation 4. Jocul va fi disponibil în România în trei variante: standard edition, extended edition şi steelbook edition.

Until Dawn

Urmărește Go4Games.ro pe Google News