Until Dawn – avalanşă de trailere noi

Autor: Cosmin Aionita | 21.08.2015
Until Dawn – avalanşă de trailere noi

Cu mai puţin de o săptămână rămasă până la momentul lansării jocului, Sony a decis să lanseze o avalanşă de trailere pentru Until Dawn, aventura horror dezvoltată de Supermassive Games pentru PlayStation 4. Avem parte atât de secvenţe din joc, cât şi de trailere live action, dintre care unul este interactiv, prezentând câteva concluzii în stilul situaţiilor ce se vor regăsi în Until Dawn.

Until Dawn va spune povestea unui grup de opt prieteni ce se retrag la o cabană în munţi, fără a şti ce pericole sunt pe cale să înfrunte. Scenariul a fost realizat in colaborare cu Larry Fessenden şi Graham Reznick (ambii cu experienţă în domeniul filmelor horror), iar în distribuţia jocului îi vom regăsi pe Hayden Panettiere (Heroes), Rami Malek (Night at the Museum, The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2, Need for Speed), Brett Dalton (Agents of S.H.I.E.L.D.) şi Peter Stormare (Prison Break, Bad Boys 2, Minority Report, Arrow).

Construit cu ajutorul motorului grafic din spatele shooter-ului Killzone: Shadow Fall, Until Dawn va fi lansat în Europa pe 26 august 2015, exclusiv pentru PlayStation 4.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News