Until Dawn – demonstraţie de gameplay

Autor: Cosmin Aionita | 10.06.2015
Until Dawn – demonstraţie de gameplay

Colegii de la PlayStation Access au avut ocazia de a încerca o versiune demonstrativă a jocului Until Dawn, aventura horror dezvoltată de Supermassive Games pentru PlayStation 4. Aceştia au fost nevoiţi să o controleze pe Sam, personajul interpretat de Hayden Panettiere, prin câteva secvenţe în care aceasta încearcă să scape de un ucigaş. Mai mult, demo-ul a fost reluat o a doua oară, pentru a demonstra modificarile ce apar în gameplay şi poveste atunci când sunt alese alte opţiuni pe parcursul jocului.

Until Dawn va spune povestea unui grup de opt prieteni ce se retrag la o cabană în munţi, fără a şti ce pericole sunt pe cale să înfrunte. Scenariul a fost realizat in colaborare cu Larry Fessenden şi Graham Reznick (ambii cu experienţă în domeniul filmelor horror), iar în distribuţia jocului îi vom regăsi, pe langa Hayden Panettiere, pe Rami Malek (Night at the Museum, The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2, Need for Speed), Brett Dalton (Agents of S.H.I.E.L.D.) şi Peter Stormare (Prison Break, Bad Boys 2, Minority Report, Arrow).

Until Dawn foloseşte motorul grafic din spatele shooter-ului Killzone: Shadow Fall. Cei care aleg să plaseze o precomandă pentru Until Dawn vor primi o scenă suplimentară, în care un cuplu de îndrăgostiţi (Matt si Emily) încearcă să supravieţuiască în munţi.

Until Dawn va fi lansat în Europa pe 26 august 2015, exclusiv pentru PlayStation 4. Jocul va fi disponibil în România în trei variante: standard edition, extended edition şi steelbook edition.

Until Dawn

Urmărește Go4Games.ro pe Google News