Until Dawn – trailer nou, imagini şi dată de lansare

Autor: Cosmin Aionita | 27.05.2015
Until Dawn – trailer nou, imagini şi dată de lansare

Sony Computer Entertainment şi studioul Supermassive Games au dezvăluit data de lansare pentru jocul Until Dawn: ne vom putea bucura de aventura horror începând cu 26 august 2015. Cu această ocazie, a fost lansat şi un trailer nou, pe care îl puteţi urmări în continuare, dar şi câteva imagini noi, pe care le puteţi admira mai jos.

Until Dawn spune povestea unui grup de opt prieteni ce se retrag la o cabană în munţi, fără a şti ce pericole sunt pe cale să înfrunte. Scenariul a fost realizat in colaborare cu Larry Fessenden şi Graham Reznick (ambii cu experienţă în domeniul filmelor horror), iar în distribuţia jocului îi vom regăsi pe actorii Hayden Panettiere (Heroes, Nashville), Rami Malek (Night at the Museum, The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2, Need for Speed), Brett Dalton (Agents of S.H.I.E.L.D.) şi Peter Stormare (Prison Break, Bad Boys 2, Minority Report, Arrow).

Until Dawn este dezvoltat de studioul Supermassive Games şi foloseşte motorul grafic din spatele shooter-ului Killzone: Shadow Fall. Cei care aleg să plaseze o precomandă pentru Until Dawn vor primi o scenă suplimentară, în care un cuplu de îndrăgostiţi (Matt si Emily) încearcă să supravieţuiască în munţi.

Until Dawn va fi lansat în Europa pe 26 august 2015, exclusiv pentru PlayStation 4. Jocul va fi disponibil în România în trei variante: standard edition, extended edition şi steelbook edition.

Until Dawn

Until DawnUntil Dawn

Until DawnUntil Dawn

Until Dawn

Urmărește Go4Games.ro pe Google News