Antreprenor, despre scenariul în care Vladmir Putin va părăsi țara: „Elicopterul este pregătit”

Autor: Alex Manole | 01.03.2022
Antreprenor, despre scenariul în care Vladmir Putin va părăsi țara: „Elicopterul este pregătit”

Războiul din Ucraina al lui Vladimir Putin nu decurge conform planului, iar în orașele din Rusia oamenii protestează în număr mare. Potrivit unor informații, liderul de la Kremlin s-ar ascunde deja într-un buncăr. Cum ar putea fi, însă, înlăturat Putin de la putere?

Un om de afaceri rus a oferit în urmă cu doi ani, pe o rețea de socializare, câteva informații interesante despre președintele rus.

Potrivit lui Yevgeny Chichvarkin, liderul de la Kremlin este pregătit să părăsească imediat Moscova și țara dacă pe străzile capitalei ies pentru a protesta împotriva regimului sute de mii de oameni.

Potrivit lui Chichvarkin, „elicopterul este pregătit la Kremlin”, care este reședința președintelui rus, în orice moment.

Chichvarkin a făcut avere în sectorul tehnologic, dar a fugit din Rusia

Fondatorul retailerului de servicii și produse de telefonie mobilă Euroset, cândva lider pe piețele din Rusia și Belarus, spunea atunci că rușii au suferit în tăcere de mulți ani și că „proteste masive nu sunt excluse în viitor”.

Chichvarkin și-a arătat susținerea pentru Ucraina, pe contul de Instagram.

Citește și: Câți bani a generat în șapte zile, pentru Ucraina, jocul This War of Mine

Potrivit lui, popularitatea lui Putin se află în scădere, din cauza problemelor economice cu care se confruntă țara.

Chichvarkin, care nu era un apropiat al regimului autoritar de la Kremlin, a fugit din Rusia în urmă cu 12 ani, după ce a fost acuzat că a importat ilegal telefoane în valoare de 100 de milioane de dolari.

Potrivit antreprenorului, aflat acum în Londra, Rusia este în acest moment „un teritoriu ocupat” de regimul condus de Vladimir Putin.

Compania Euroset a fost cumpărată în 2018 de Svyaznoy, retailer de telefoane, accesorii de gaming și jocuri video.

Citește și: Amicii de la Hollywood ai lui Putin. Starurile care s-au afișat bucuroase cu liderul autoritar

Urmărește Go4Games.ro pe Google News