Cinci jocuri captivante pe care le poți juca pe laptopuri și PC-uri low-end în 2021

Autor: Adrian Popa | 04.08.2021
Cinci jocuri captivante pe care le poți juca pe laptopuri și PC-uri low-end în 2021
Foto: Shutterstock

Din fericire, nu toți dezvoltatorii de jocuri țintesc utilizatorii de sisteme high-end. Există titluri captivante care pot fi jucate și pe PC-uri care nu impresionează sau care nu au fost concepute pentru gaming.

Vă prezentăm cinci jocuri video interesante care pot rula chiar și pe computere foarte vechi. Am fi putut include în listă două titluri de actualitate – Minecraft și Among Us – dar acestea sunt cunoscute, așa că am preferat să vă surpindem cu câteva jocuri deosebite:

Orcs Must Die 2

Cerințe minime: procesor dual-core de 2 GHz, placă video GeForce 6800 sau ATI Radeon x1950 cu 256 MB RAM, 2 GB memorie RAM, Windows XP.

Jocul este unul de acțiune / tower defense în care jucătorul trebuie să oprească valuri de orci, troli și alte personaje rele. Este ușor de învățat și accesibil. Orcs Must Die 2 – Complete Pack costă 21 de euro pe Steam.

Stardew Valley

Cerințe minime: procesor de 2 GHz, placă video cu cel puțina 256 MB memorie RAM, 2 GB memorie RAM, spațiu de stocare liber de 500 MB, Windows 7.

În Stardew Valley, jucătorul explorează Pelican Town, își face prieteni, se îndrăgostește și restaurează ferma bunicului. După Patch 1.4 a fost adăugat suport pentru multiplayer, precum și multe elemente noi. Versiunea pentru PC costă 123 de lei la eMAG.

Batman: Arkham City

Cerințe minime: orice procesor dual-core de 2,4 GHz, grafică Nvidia 8800 GT sau AMD Radeon 3850, 2 GB memorie RAM, spațiu liber de 17 GB, Windows XP.

Construit pe baza Batman: Arkham Asylum, acest joc continuă aventurile celebrului supererou. Personajul zboară printr-un oraș de cinci ori mai mare decât cel din Asylum, pentru a pedepsi criminali, hoți și gangsteri, printre care celebrii The Joker și Harley Quinn.

Creeper World 4

Cerințe minime: procesor dual-core de 2,4 GHz 64-bit, 3 GB memorie RAM, spațiu liber de 2 GB disponibil.

În Creeper World 4, jucătorii folosesc un arsenal pentru a lupta cu o ciudată substanță albastră care se extinde și amenință să acopere lumea. Acesta este primul joc 3D din seria Creeper. Pentru acest titlu este disponibil un demo gratuit pe Steam.

West of Loathing

Cerințe minime: procesor Intel Core 2 Duo de 2,8 GHz, grafică cu minim 500 MB memorie, 2 GB memorie RAM, spațiu liber disponibil de 4 GB, Windows XP.

West of Loathing este un joc de aventuri cu grafică simplă, alb-negru. Jucătorii se vor întâlni în această lume neobișnuită cu clovni ucigași, vaci posedate și alte personaje inedite. Jocul, lansat la sfârșitul anului 2017, este presărat cu umor de calitate.

Sursa: Extreme Tech, Steam

CITEȘTE ȘI:

TOP 20: Cele mai proaste jocuri video, potrivit Metacritic

A fost lansat jocul de societate Tetris

Statul în care poți cumpăra legal marijuana, dar nu și un PC de gaming foarte puternic

Urmărește Go4Games.ro pe Google News