Cinci jocuri, de care nu a auzit nimeni, pe care merită să le încerci. Au „viza” gamerilor de pe Reddit

Autor: Adrian Popa | 23.12.2021
Cinci jocuri, de care nu a auzit nimeni, pe care merită să le încerci. Au „viza” gamerilor de pe Reddit

Sunt jocuri care nu au devenit niciodată populare, deși sunt foarte bune. Motivele pot fi mai multe: dezvoltatorii sunt mici, iar bugetul de marketing a fost limitat sau pur și simplu publicul nu a fost pregătit pentru ele la momentul lansării.

Cineva a întrebat, pe popularul grup r/gaming de pe Reddit, care sunt jocurile puțin cunoscute pe care ceilalți utilizatori le îndrăgesc? Postarea a devenit virală, iar mii de oameni au răspuns.

Advent Rising este apreciat de mulți gameri, deși nu a fost niciodată un mare succes pe piață. Jocul, lansat în 2005 pentru platformele Windows, Xbox și (defuncta) OnLive, este un third-person shooter. În noiembrie 2021, jocul a fost făcut compatibil cu consolele Xbox One și Xbox Series X/S. Jucătorii intră în pielea lui Gideon Wyeth, unul dingtre ultimii oameni aflați în viață, care încearcă să salveze universul.

Una dintre cele mai apreciate propuneri a fost Chuck Yeager Advanced Flight Trainer. Acesta este un simulator de zbor mai puțin cunoscut, lansat în 1987 de Electronic Arts. Jucătorii au posibilitatea să zboare cu 14 modele de avioane, printre care și Bell X-1, modelul cu care Yeager a devenit prima persoană care a zburat la viteza Mach 1. Celebrul pilot a fost consultant tehnic pentru acest joc.

O altă propunere populară este Bad North, un joc disponibil pentru platformele PC, Nintendo Switch, Xbox One, iOS și Android. În acest caz, jucătorii trebuie să își apere insula de hoardele de vikingi care o invadează.

A fost adus, de asemenea, în prim plan Gauntlet: Dark Legacy, lansat în 2000 și disponibil pe mașini arcade, PlayStation 2, GameCube, Xbox și Game Boy Advance. Jocul este o continuare a Gauntlet Legends. Demonul Skorne și acoliții lui au ocupat cele patru Tărâmuri, iar jucătorul trebuie să le elibereze.

Printre propunerile populare apare Sonny, un joc lansat în 2007. Acesta poate fi jucat în browser, pe PC, Android sau iOS. Jucătorii trebuie să se descurce într-o lume dominată de zombi. Această amenințare a dus la apariția ZPCI (Zombie Pest Control Incorporated), o organizație care nu dorește ca aceste creaturi să dispară, pentru a rămâne în afaceri. De aceea, angajații săi ar elimina pe oricine ar încerca să găsească un tratament.

Sursa: Reddit / r/gaming

CITEȘTE ȘI:

Golden Joystick Awards a desemnat cel mai bun joc și cea mai bună platformă de gaming din istorie

Idei de cadouri: trei jocuri potrivite pentru copii

Urmărește Go4Games.ro pe Google News