„Comoară” de 100.000 de dolari, descoperită într-o cameră abandonată

Autor: Adrian Popa | 20.09.2021
„Comoară” de 100.000 de dolari, descoperită într-o cameră abandonată
Foto: captură de ecran

Mai multe persoane, care au cumpărat obiecte dintr-o casă care urmează să fie demolată, au descoperit o „comoară” în una dintre camere, care nu mai fusese deschisă de 20 de ani.

În clădire, cei de la canalul Cheap Finds Gold Mines de pe YouTube au descoperit jocuri video sigilate în valoare de 100.000 de dolari. Printre acestea sunt titluri pentru platforme precum GameCube, PlayStation 2 sau Xbox 360 games. Exemple de jocuri găsite în casă sunt „The Legend of Zelda: The Wind Waker”, „Drakengard” sau „Tomba”.

Majoritatea jocurilor sigilate vor fi trimise la WATA Games pentru a fi evaluate.

Cei doi fondatori ai Cheap Finds Gold Mines se ocupă cu „vânătoarea” de jocuri de colecție. În general ei descoperă „comori” în târguri și magazine Goodwill. De această dată, însă, au primit un pont despre o casă în care se găseau multe obiecte vechi.

Proprietarul a murit în 2019. Potrivit nepoatei lui, bărbatul a început să strângă lucruri după ce a suferit o pierdere importantă în familie.

În acest caz, cei de la Cheap Finds Gold Mines împart profitul cu alte opt persoane împreună cu care au cumpărat obiectele din casă.

Jocurile video sigilate se vând la prețuri amețitoare în aceste zile. Un joc „Super Mario Bros” pentru Nintendo, a fost vândut, în august 2021, pentru 2 milioane de dolari la o licitație pe site-ul Rally. Totodată, o copie a jocului „The Legend of Zelda” a fost vândută pentru 870.000 de dolari.

Sursa: Kotaku

CITEȘTE ȘI:

Un bărbat a descoperit o „comoară” pe un câmp din Marea Britanie

Greșeala de 2 milioane de dolari făcută de „Așii Amanetului”

Un fan a colecționat toate cele 1.244 de jocuri lansate vreodată pentru Game Boy

Urmărește Go4Games.ro pe Google News