Creatorul God of War: Zelda: Tears of the Kingdom, un joc „atât de urât încât distrage atenția”

Autor: Adrian Popa | 22.05.2023
Creatorul God of War: Zelda: Tears of the Kingdom, un joc „atât de urât încât distrage atenția”
Foto: Profimedia Images

David Jaffe, creatorul God of War, a scris că hit-ul Zelda: Tears of the Kingdom de la Nintendo este un joc „atât de urât încât distrage atenția”.

El admite că îi place să joace acest titlu, dar nu înțelege de ce autorii de recenzii nu au criticat mai mult partea vizuală a acestuia.

„Este uimitor cum acest joc poate arăta așa și să nu fie măcar puțin criticat în recenzii”, a scris Jaffe pe o rețea de socializare.

Designerul de jocuri video a adăugat că mereu a considerat că gameplay-ul este mai important decât grafica, dar totuși sunt părți „atât de urâte încât distrag atenția” în Zelda: Tears of the Kingdom.

Citește și: Elden Ring Review: Zelda pentru adulți

Mai târziu, creatorul God of War a publicat o imagine cu personajul Link din joc imaginat de un program AI. El i-a îndemnat pe fani să trimită imaginea la Nintendo pentru a-i învăța pe angajații companiei cum să creeze artă data viitoare.

Este posibil ca Nintendo să fi fost constrânsă, din punct de vedere al graficii, în acest caz de caracteristicile tehnice ale consolei Switch, care a fost lansată în urmă cu mai mult de șase ani, fără upgrade-uri în ceea ce privește puterea de procesare.

În ciuda unor critici, Zelda: Tears of the Kingdom este un mare succes. Nintendo a vândut peste 10 milioane de copii deja în întreaga lume.

Sursa: ComicBook

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News