Culori în care vor fi disponibile Tesla Cybertruck și Roadster, dezvăluite într-un joc?

Autor: Adrian Popa | 02.08.2021
Culori în care vor fi disponibile Tesla Cybertruck și Roadster, dezvăluite într-un joc?
Foto: captură de ecran

Tesla se pregătește să lanseze pe piață două modele de vehicule electrice mult așteptate: pickup-ul Cybertruck și bolidul Roadster. Deși sunt cunoscute multe informații despre mașini, există încă detalii care nu au fost dezvăluite sau confirmate. Printre acestea se numără culorile în care automobilele vor fi disponibile.

Recent, însă, constructorul auto a prezentat câteva culori posibile pentru cele două modele într-un mod neașteptat. Acestea au fost promovate prin intermediul jocului PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) Mobile, mai precis în versiunea lui chineză, numită Game for Peace.

Din trailere aflăm că Cybertruck ar putea fi disponibil în culorile „Splendid Silver”, „Dystopia Blue” și „Black Quartz”. Ultima opțiune a fost confirmată de Elon Musk pe Twitter, iar o nuanță apropiată de „Dystopia Blue” este folosită deja pentru linia S3XY.

În ceea ce privește Roadster, printre culorile în care mașina sport va fi disponibilă s-ar putea număra: „Diamond”, „Digital Waters” (cu tente de albastru și verde) și „Amethyst”.

Toate aceste noi culori vor fi posibile datorită vopsitoriilor de nouă generație pe care le-a dezvoltat Tesla. Prima va fi funcțională în cadrul fabricii din Germania. „Giga Berlin va avea cea mai avansată vopsitorie, cu mai multe straturi de culori splendide care se schimbă o dată cu curbele mașinii”, a declarat Musk.

Un vehicul cu o astfel de culoare, numită „Deep Crimson”, a fost văzut pe unul dintre locurile de parcare ale managerilor de la Tesla.

Există, însă, posibilitatea ca unele din culorile promovate în trailerele pentru joc să nu ajungă pe mașinile din viața reală.

Sursa: Teslarati

CITEȘTE ȘI:

Jocul video în care vei putea conduce vehicule Tesla și vizita fabrica Gigafactory

Suntem doar personaje într-un joc video extraterestru, aşa cum susţine Elon Musk?

Urmărește Go4Games.ro pe Google News