Cum poți accesa un „Netflix” gratuit, care găzduiește mii de filme bune

Autor: Adrian Popa | 23.01.2023
Cum poți accesa un „Netflix” gratuit, care găzduiește mii de filme bune

Abonamentele la serviciile de streaming de filme și seriale, precum Netflix, sunt destul de scumpe, iar nu toată lumea și le permite. Există, însă, platforme de acest gen gratuite, care găzduiesc mii de titluri bune.

Una este Tubi. Din păcate, serviciul este disponibil doar în SUA și alte câteva state, printre care nu și România. Însă platforma poate fi accesată de către cei care folosesc un serviciu VPN.

Majoritatea VPN-urilor de top costă, în fiecare lună, cam cât un abonament la Netflix. Vă recomandăm, astfel, unul gratuit. ProtonVPN, dezvoltat în Elveția, le permite utilizatorilor să se conecteze gratuit la servere din trei țări: SUA, Olanda și Japonia. Acest VPN, foarte ușor de folosit, nu îi penalizează pe clienții care nu plătesc la capitolul viteză, așa că este perfect pentru streamingul video. Utilizatorii nu primesc reclame, iar nici datele lor nu sunt colectate.

ProtonVPN este disponibil pentru platformele: Windows, macOS, Linux, Chromebook, Android, Android TV și iOS/iPadOS.

Citește și: Primele imagini din filmul Gran Turismo. Cine joaca în film și când îl vom putea urmări în sălile de cinema

Tubi este deținut de Fox Corporation și este susținut de reclame. Serviciul a fost disponibil în UE înainte de introducerea legislației GDPR în 2018 și urmează să fie relansat cândva. Tubi găzduiește peste 40.000 de filme și seriale de la peste 250 de furnizori. Veți găsi pe platformă inclusiv titluri bazate pe jocuri video, precum „Need for Speed” (2014), „The Angry Birds Movie” (2016) sau „Sonic X: The Revenge of Sonic” (2009).

Puteți urmări filme și seriale pe Tubi fără să vă faceți cont.

Cum accesezi, în câțiva pași, conținutul de pe Tubi:

1. Instalezi ProtonVPN și îți creezi un cont.
2. Te conectezi la un server din SUA.
3. Deschizi, în browserul de internet, tubitv.com și selectezi show-ul dorit. Dai play și te bucuri de el.
4. Pentru a crea liste cu filme și seriale favorite îți poți face cont. Chiar dacă te înregistrezi cu contul de Google setat pe România, Tubi îți va permite în continuare să accesezi platforma.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News