Primele imagini din filmul Gran Turismo. Cine joaca în film și când îl vom putea urmări în sălile de cinema

Autor: Cosmin Aionita | 09.01.2023
Primele imagini din filmul Gran Turismo. Cine joaca în film și când îl vom putea urmări în sălile de cinema
Foto: Sony Pictures Entertainment

Pe scena de la CES 2023, Sony a dezvăluit primul material video de promovare pentru viitorul film Gran Turismo, bazat pe longeviva serie de jocuri video cu mașini produse de Polyphony Digital pentru consolele PlayStation.

Potrivit companiei, filmul este inspirat din povestea reală a lui Jann Mardenborough, jucător de Gran Turismo care a devenit pilot de curse profesionist după ce a câștigat mai multe competiții de eSports.

De regia filmului se ocupa Neill Blomkamp, cunoscut pentru filme precum District 9 sau Elysium, iar în rolul principal îl vom regăsi pe Archie Madekwe (Midsommer și serialul See).

Distribuția filmului este completată de nume importante de la Hollywood, precum David Harbour (Stranger Things), Orlando Bloom (seriile Pirates of the Caribbean și The Lord of the Rings), Darren Barnet (Never Have I Ever) și Djimon Hounsou (The King’s Man, Shazam!, Guardians of the Galaxy), alături de Geri Halliwell Horner, fosta componentă a trupei Spice Girls și nevasta lui Christian Horner, conducătorul echipei Red Bull Racing, campioana en-titre din Formula 1.

Filmul Gran Turismo urmează să ajungă în sălile de cinema în vara acestui an, premiera acestuia în România fiind programată pentru 11 august 2023.

Gran Turismo este cea mai bine vândută serie de jocuri a celor de la Sony

La sfârșitul anului trecut, seria Gran Turismo a aniversat 25 de ani de existență, titlurile realizate de Kazunori Yamauchi și echipa sa de la Polyphony Digital înregistrând vânzări de peste 90 de milioane de exemplare pe consolele PlayStation, PlayStation 2, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation 5 si PlayStation Portable. Gran Turismo a devenit astfel cel mai bine vândut brand din portofoliul celor de la PlayStation.

Gran Turismo 7, cel mai recent joc din serie, a debutat în primăvara anului trecut, pe PlayStation 5 și PlayStation 4.

Sursa: Sony Pictures Entertainment YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News