11-11: Memories Retold, primul Război Mondial în tablouri

Autor: Cosmin Aionita | 17.05.2018
11-11: Memories Retold, primul Război Mondial în tablouri

Bandai Namco Entertainment a anunţat colaborarea cu faimoasele studiouri Aardman şi DigixArt pentru a dezvolta 11-11: Memories Retold, o aventură cu accentul pus pe naraţiune, desfăşurată în timpul primului Război Mondial, cu un stil artistic unic, care aminteşte de picturile clasice.

11-11: Memories Retold promite să fie o experienţă emoţionantă şi captivantă, pentru realizarea căreia colaborează unii dintre cei mai talentaţi oameni din studiourile de animaţie, alături de producători muzicali şi scenarişti.

“Captivarea audienţei prin povestiri emoţionante redate sub formă de animaţie este specialitatea noastră la Aardman. Cu acest proiect sperăm să aducem o experienţă de neuitat, cu o identitate vizuală aparte, care să reflecte tonul poveştii. 11-11: Memories Retold este o premieră pentru Aardman, care colaborează pentru prima oară la dezvoltarea unui joc de o asemenea anvergură” a declarat David Sproxton, co-fondator şi Executive Chairman în cadrul Aardman.

Aştaptăm detalii suplimentare despre gameplay, perioada de lansare şi platformele pe care îşi va face apariţia 11-11: Memories Retold.

11-11 Memories Retold

11-11 Memories Retold11-11 Memories Retold

Urmărește Go4Games.ro pe Google News