A fost lansat un nou magazin de jocuri digitale pe PC

Autor: Cosmin Aionita | 17.10.2018
A fost lansat un nou magazin de jocuri digitale pe PC

Aplicaţia de chat şi comunicare Discord, dedicată gamerilor, îşi lărgeşte orizonturile, oferind acum şi un magazin integrat de jocuri digitale. Primul pas a fost făcut prin intermediul unei versiuni beta a acestui serviciu de distribuţie digitala, lansat în luna august doar în Canada, şi disponibil la acea vreme pentru o comunitate restrânsă de aproximativ 50 000 de utilizatori.

Acum acest beta, ce oferea iniţial 23 de titluri, a fost extins pentru întreaga comunitate de utilizatori ai serviciului Discord. Dintre jocurile incluse nu lipsesc indie-uri cunoscute precum Hollow Knight, Dead Cells sau Into the Breach, dar şi titluri ce debutează exclusiv prin intermediul acestui serviciu: At Sundown, Bad North, King of the Hat, Minion Masters şi Sinner: Sacrifice for Redemption.

Nu în ultimul rând, cei de la Discord au adăugat şi un nou tip de abonament plătit pentru utilizatorii acestui serviciu. Pe lângă subscripţia Nitro Classic, existentă şi până acum la un preţ lunar de 4,99$ (care oferă o serie de facilităţi suplimentare pentru aplicaţia de chat propriu-zisă), cei de la Discord au introdus şi noul abonament Nitro ce include jocuri (9,99$ pe lună sau 99,99$ pe an), ce include acces nelimitat (atât timp cât abonamentul este valabil) la întreaga librărie de jocuri de pe Discord, nelipsind titluri precum Last Day of June, Hob, The End is Nigh, Dandara sau Abzu.

Puteţi descărca aplicaţia Discord şi analiza oferta Nitro pe site-ul oficial.

Tags:
Urmărește Go4Games.ro pe Google News