A început perioada reducerilor de vară pe Steam!

Autor: Cosmin Aionita | 12.06.2015
A început perioada reducerilor de vară pe Steam!

Valve a dat startul promoţiei de vară „Monster Summer Sale” pe Steam, numeroase jocuri urmând a fi oferite la reducere în intervalul 11 – 21 iunie 2015.

Pe pagina principală a serviciului Steam veţi găsi jocurile aflate la reducere încadrate în două categorii, diferenţiate de intervalul la care titlurile din respectiva listă sunt înlocuite cu unele noi. Astfel, în prima categorie (Daily Deals), vom gasi jocuri precum Homeworld Remastered Collection, Tales from The Borderlands, Valkyria Chronicles, Hotline Miami 2 sau seriile Sniper Elite, Grand Theft Auto si XCOM la reduceri pornind de la 25% şi ajungând până la 75%.

În a doua categorie de titluri aflate la reducere (Flash Sales), aceasta reîmprospătându-se la interval de câteva ore, găsim jocuri precum Halo: Spartan Assault, seria Amnesia, Mirror’s Edge sau The Darkness II la preţuri reduse şi cu 90%.

De asemenea, vă recomandăm să exploraţi întregul catalog oferit de Steam: multe reduceri nu sunt prezente pe prima pagină şi s-ar putea să găsiţi şi alte jocuri care vă interesează la preţuri de nerefuzat.

Steam

Urmărește Go4Games.ro pe Google News