A Plague Tale: Innocence propune o poveste originală, cu mecanici de joc inedite

Autor: Cosmin Aionita | 03.05.2019
A Plague Tale: Innocence propune o poveste originală, cu mecanici de joc inedite

Focus Home Interactive a lansat un nou trailer pentru A Plague Tale: Innocence, primul joc original al celor de la Asobo Studio. Prin intermediul acestuia sunt trecute în revistă principalele elemente ale acestui titlu, precum povestea, personajele principale, însă şi detalii despre gameplay.

Astfel, A Plague Tale: Innocence este un joc de acţiune şi aventură ce urmăreşte aventurile a doi fraţi – Amicia şi Hugo –, actiunea desfâşurându-se în Franţa, în perioada Evului Mediu, ţara fiind sfâşiată de Războiului de 100 de ani împotriva Angliei, precum şi de apariţia Ciumei negre, maladie nemiloasă răspândită prin intermediul şobolanilor purtători de molimă.

Rămaşi fără părinţi, pe umerii Amiciei cade sarcina de a-l proteja pe Hugo şi de a încerca să găsească un leac pentru boala de care acesta suferă. Urmăriţi fiind de Inchiziţie, cei doi copii nu pot lupta direct cu atacatorii, fiind nevoiţi să opteze pentru metode alternative de a depăşi aceste obstacole, cum ar fi sistemul de crafting bazat pe alchimie, praştia eroinei sau abilitatea lui Hugo de a pătrunde prin spaţii înguste.

A Plague Tale: Innocence va fi lansat pe 14 mai 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC (Steam).

Urmărește Go4Games.ro pe Google News