A Way Out, surpriza de la EA Play 2017

Autor: Cosmin Aionita | 11.06.2017
A Way Out, surpriza de la EA Play 2017

Printre valurile de jocuri deja cunoscute, precum cele din seriile FIFA, Need for Speed sau Star Wars: Battlefront, Electronic Arts a găsit loc, în cadrul EA Play 2017, şi pentru un nou titlu original. Este vorba despre A Way Out, creaţie a proaspăt formatului studio Hazelight, compus din foşti membri ai echipei ce au lucrat la Brothers – A Tale of Two Sons.

A Way Out este un joc ce trebuie abordat în intregime în mod cooperativ, jucătorii urmând să aibă şansa de a-i controla pe Leo şi Vincent, doi deţinuţi ce trebuie să treacă peste neînţelegerile pe care le-ar putea avea între ei şi să lucreze împreună pentru a evada şi a-şi atinge obiectivele. Gameplay-ul promite să fie foarte variat, cu porţiuni de stealth, lupte corp la corp, schimburi de focuri, urmăriri cu vehicule etc.

A Way Out va putea fi jucat doar în mod cooperativ, fie online, fie splitscreen pe acelaşi sistem, fiind aşteptat, în prima parte a anului 2018, în format digital pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC (prin intermediul Origin).

Urmărește Go4Games.ro pe Google News