A Way Out – trailer nou şi dată de lansare

Autor: Cosmin Aionita | 15.12.2017
A Way Out - trailer nou şi dată de lansare

The Game Awards 2017 a fost ocazia alesă de Electronic Arts şi studioul Hazelight pentru a dezvălui un nou trailer pentru A Way Out, alături de data de lansare a jocului. Astfel, aventura cooperativă concepută de foştii membri ai echipei ce au lucrat la Brothers – A Tale of Two Sons va fi disponibilă, în regim digital, începând cu 23 martie 2018.

A Way Out este un joc ce trebuie abordat în intregime în mod cooperativ, jucătorii urmând să aibă şansa de a-i controla pe Leo şi Vincent, doi deţinuţi ce trebuie să treacă peste neînţelegerile pe care le-ar putea avea între ei şi să lucreze împreună pentru a evada şi a-şi atinge obiectivele. Gameplay-ul promite să fie foarte variat, cu porţiuni de stealth, lupte corp la corp, schimburi de focuri, urmăriri cu vehicule etc.

A Way Out va putea fi jucat doar în mod cooperativ, fie local, în splitscreen pe acelaşi sistem, fie online, unde doar unul dintre jucători va fi nevoit să deţină un exemplar al jocului, celălalt putând experimenta întreaga aventură în mod gratuit, prin intermediul ediţiei „friends pass free trial”.

A Way Out va fi lansat pe 23 martie 2018, în format digital pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC (prin intermediul Origin).

Urmărește Go4Games.ro pe Google News