Ace Combat 7 la Gamescom 2018: dată de lansare, trailer şi imagini noi

Autor: Cosmin Aionita | 28.08.2018
Ace Combat 7 la Gamescom 2018: dată de lansare, trailer şi imagini noi

Cu ocazia Gamescom 2018, Bandai Namco Entertainment a dezvăluit, prin intermediul unui nou trailer, data de lansare pentru Ace Combat 7: Skies Unknown. Astfel, simulatorul de zbor îşi va face apariţia pe 18 ianuarie 2019, în versiunile pentru PlayStation 4 şi Xbox One, şi pe 1 februarie 2019, în cazul ediţiei pentru PC.

Desfăşurată pe continentul Usean, bine cunoscut deja din titlurile precedente ale seriei, povestea din Ace Combat 7 gravitează în jurul celui de-al Doilea Război Continental Usean, declanşat de atacul unei armate de avioane automatizate. Jucătorii vor intra în uniforma unuia dintre membri Penitentiary Unit, o unitate militară formată în întregime din criminali periculoşi, care pot fi sacrificaţi fără ezitare, având misiunea de a elimina forţele misterioase din spatele atacului.

Jocul va include o nouă schemă de control, atât pentru arme, cât şi pentru avioane. Această schimbare face posibilă folosirea unui număr mai mare de tactici pentru toate avioanele de luptă printre care se numără A-10C Thunderbolt II, F-35C şi Rafale M.

Ace Combat 7: Skies Unknown va fi lansat pe 18 ianuarie 2019, în versiuni pentru PlayStation 4 şi Xbox One, şi pe 1 februarie 2019 pentru PC (prin intermediul Steam).

Ace Combat 7 Skies Unknown

Ace Combat 7 Skies UnknownAce Combat 7 Skies Unknown

Ace Combat 7 Skies UnknownAce Combat 7 Skies Unknown

Urmărește Go4Games.ro pe Google News