Ace Combat 7: Skies Unknown – secvenţe de gameplay noi

Autor: Cosmin Aionita | 22.09.2017
Ace Combat 7: Skies Unknown - secvenţe de gameplay noi

În cadrul Tokyo Game Show 2017, Bandai Namco Entertainment a prezentat noi secvenţe de gameplay din Ace Combat 7: Skies Unknown, pe care le puteţi urmări în următorul clip.

Ace Combat 7: Skies Unknown foloseşte motorul grafic Unreal Engine 4, profitând pe deplin de puterea de calcul a generaţiei actuale de console şi PC-uri pentru a conferi jocului un aspect fotorealistic. Jucătorii vor fi impresionaţi de norii şi de aşezămintele terestre deosebit de detaliate, menite să facă şi mai credibile luptele aeriene desfăşurate la viteze supersonice.

Jocul va include a o serie de avioane de luptă şi echipamente ultra-moderne, unele chiar futuriste, piloţii având la dispoziţie toate uneltele necesare pentru a-şi surclaseze oponenţii. Aşii aerului îşi vor putea demonstra priceperea în cadrul unei campanii bazate pe un fir epic dezvoltat sau îşi vor putea măsura puterile cu alţi jucători în bătăliile online cu ritm alert.

Ace Combat 7: Skies Unknown va fi lansat în 2018 pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC (prin intermediul Steam). Posesorii versiunii pentru PlayStation 4 vor avea parte şi de un mod special dezvoltat pentru PlayStation VR.

Ace Combat 7 Skies Unknown

Urmărește Go4Games.ro pe Google News