Ace Combat Infinity se pregăteşte de ultimele zboruri

Autor: Cosmin Aionita | 11.12.2017
Ace Combat Infinity se pregăteşte de ultimele zboruri

Bandai Namco Entertainment a anunţat că, după aproape patru ani de activitate, serverele jocului Ace Combat Infinity se vor închide. Jucătorii se vor mai putea conecta la acestea doar până pe 31 martie 2018.

Kazutoki Kono, Brand Director al seriei Ace Combat, şi-a exprimat părerea de rău legată de această decizie a companiei: “Nu-mi găsesc cuvintele pentru a-mi exprima recunoştinţa pentru suportul oferit de comunitate jocului Ace Combat Infinity. Serverele sunt active de trei ani şi opt luni, iar dar dacă luăm testele Beta în calcul am trecut de patru ani de activitate. Cu Ace Combat Infinity mi-am dorit să înfiinţez o comunitate formată din pasionaţi ai simulatoarelor aviatice. A fost o provocare majoră şi lucrurile nu au mers întotdeauna aşa cum ne-am fi dorit. Cu toate acestea, graţie susţinerii venite din partea fanilor, am reuşit să acumulăm experienţă preţioasă şi considerăm că a venit momentul să oprim acest serviciu. Din nou, aş vrea să profit de această ocazie pentru a le mulţumi tuturor fanilor şi jucătorilor, precum şi membrilor echipei care a contribuit la dezvoltarea jocului. Au trecut mai bine de 10 ani de la un joc din seria principală Ace Combat, dar franciza se va întoarce cu Ace Combat 7: Skies Unknown. Platformele hardware pot să se chimbe, dar echipa producătoare Project Aces va continua să dezvolte experienţe Ace Combat pentru fanii de pretutindeni”.

Mai multe detalii despre orarul planificat al închiderii serverelor pot fi găsite la adresa https://service.bandainamcoent.eu/app/list/p/7561.

Ace Combat 7: Skies Unknown va fi lansat în 2018 pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC (prin intermediul Steam).

Ace Combat Infinity

Urmărește Go4Games.ro pe Google News