Activision Blizzard, din nou în România

Autor: Cosmin Aionita | 05.05.2016
Activision Blizzard, din nou în România

Activision Blizzard a confirmat participarea, pentru al doilea an consecutiv, la convenţia East European Comic Con. Blizzard Entertainment lansează Overwatch pe 24 mai 2016, standul companiei din cadrul East European Comic Con 2016 (27-29 mai) urmând să fie dedicat în totalitate acestui nou joc.

În cadrul convenţiei va fi organizat primul concurs de Overwatch din România, ESL Arena Overwatch Open, cu finala live pe scena ESL Arena, iar participanţii vor avea ocazia să plece acasă cu premii în bani şi în produse IT. Doritorii se pot înscrie acum prin intermediul acestui link pentru turneul de calificare ce va avea loc în perioada Open Beta a jocului.

Pe parcursul celor trei zile ale convenţiei, în standul pregătit de Blizzard Entertainment pentru Overwatch, jocul va putea fi încercat pe cele mai puternice computere desktop şi notebook-uri ale momentului, precum şi pe consolele PS4 puse la dispoziţie de către PlayStation.

De asemenea, în cadrul standului Overwatch, vor fi organizate concursuri şi tombole, întâlniri cu invitaţi surpriză, cei mai buni cosplayeri dedicaţi jocurilor create de Blizzard Entertainment urmând să fie premiaţi în fiecare zi a convenţiei.

Standul Overwatch va fi deschis în Pavilionului C5 de la Romexpo, în cadrul convenţiei East European Comic Con 2016 ce va avea loc în perioada 27-29 mai 2016.

Overwatch

Urmărește Go4Games.ro pe Google News