Actorul principal din seria Devil May Cry a fost victima unui atac armat

Autor: Cosmin Aionita | 18.02.2019
Actorul principal din seria Devil May Cry a fost victima unui atac armat

Reuben Langdon, actorul ce şi-a împrumutat vocea unor personaje faimoase din jocuri video (cum ar fi Dante din seria Devil May Cry sau Ken din titlurile recente Steet Fighter), precum şi mişcările pentru realizarea motion capture-ului pentru personajul Chris Redfield din Resident Evil 5 şi Resident Evil 6, tocmai a trecut prin momente deloc plăcute, viaţa sa fiind pusă în pericol.

Aflat in Guatemala, unde lucra la documentarul Vision of the Ages alături de regizorul Steve Copeland, Langdon a fost atacat de un om înarmat. Atacatorul s-a apropiat de maşina în care erau atât Langdon, cât şi Copeland; din fericire, aceştia au avut prezenţa de spirit necesară şi au demarat în trombă, omul înarmat deschizând focul însă asupra maşinii. Astfel, nu mai puţin de şase gloanţe au lovit maşina în care se aflau Langdon şi Copeland. Din fericire, deşi câteva dintre gloanţe şi-au ratat cu puţin ţinta, nimeni nu a fost rănit, Copeland povestind în clipul de mai jos firul evenimentelor.

Devil May Cry 5, cel mai recent proiect legat de industria jocurilor video la care Reuben Langdon şi-a adus aportul, va fi lansat pe 8 martie 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC (Steam).

Urmărește Go4Games.ro pe Google News