Alan Wake, la final de drum

Autor: Cosmin Aionita | 13.05.2017
Alan Wake, la final de drum

Cei de la Remedy Games au anunţat că jocul Alan Wake urmează să dispară din ofertele magazinelor ce comercializează jocuri, în regim digital sau fizic, începând cu ziua de luni, 15 mai 2017. Studioul finlandez este nevoit să retragă jocul de la vânzare din cauza expirării perioadei de licenţiere a muzicii folosite în Alan Wake. Acest inconvenient nu afactează cel de-al doilea joc al seriei – Alan Wake’s American Nightmare – care va fi disponibil în continuare în ofertele magazinelor de jocuri.

Astfel, cei care doresc să aibă Alan Wake în colecţia personală ar trebui să se grăbească, jocul bucurându-se, în acest weekend, de o reducere semnificativă de preţ. Spre exemplu, începând cu această seară (20:00 ora României), jocul va poate fi achiziţionat de pe Steam cu o reducere de nu mai puţin de 90%, promoţie ce va fi aplicată şi pentru Alan Wake’s American Nightmare.

Conform celor de la Remedy Entertainment, studioul va încerca să relicenţieze muzica folosită în joc, în ideea de a reintroduce Alan Wale în ofertele magazinelor. Din păcate, nu se ştie exact cât ar putea dura acest proces.

Din fericire, cei care deţin deja Alan Wake pentru PC sau Xbox 360 nu vor avea niciun fel de probleme, jocul urmând să rămână activ (cu posibilitatea de a fi descărcat oricând) pentru cei care l-au cumpărat deja. Alan Wake este disponibil în versiuni pentru PC (Steam) şi Xbox 360 (jucabil de asemenea şi pe Xbox One prin intermediul funcţiei de backwards compatibility).

Alan Wake

Urmărește Go4Games.ro pe Google News