Alan Wake se întoarce sub forma unui serial TV?

Autor: Cosmin Aionita | 14.09.2018
Alan Wake se întoarce sub forma unui serial TV?

Alan Wake, deşi s-a bucurat de aprecierea fanilor, nu a mai primit niciodată o continuare din partea celor de la Remedy Entertainment, publisher-ul jocului – Microsoft – nearătându-se interesat de a finanţa un astfel de sequel. Totuşi, există şanse destul de mari ca Alan Wake să se întoarcă, de această dată pe micile ecrane, sub forma unui serial TV.

Show-ul ar urma să fie produs de Contradiction Films în colaborare cu Remedy Entertainment, de conducerea proiectului şi scenariu urmând să se ocupe Peter Calloway (Cloak & Dagger, Legion), în timp ce Sam Lake (Max Payne, Alan Wake, Quantum Break) ar ocupa rolul de producător executiv.

Conform celor de la Contradiction Films, mai multe posturi TV deja s-au arătat interesate de acest posibil show, proiectul serialului Alan Wake urmând să înceapă a fi prezentat în detaliu către reţele în cursul lunii octombrie.

Alan Wake a fost lansat iniţial în 2010, în exclusivitate pentru Xbox 360. A urmat o versiune pentru PC, doi ani mai târziu. Tot în 2012, şi tot pentru Xbox 360 şi PC, şi-a făcut apariţia şi Alan Wake’s American Nightmare, un titlu spin-off ce nu îşi propunea să continue povestea din jocul iniţial.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News