Alien Isolation poate fi achiziţionat pentru mai puţin de 10 lei

Autor: Cosmin Aionita | 27.04.2020
Alien Isolation poate fi achiziţionat pentru mai puţin de 10 lei

Cu ocazia zilei “Alien Day”, o veritabilă sărbătoare pentru fanii francizei Alien (26 aprilie, desemnată conform denumirii lunii din primul film al seriei: LV-426), SEGA a facut un gest frumos, oferind jocul Alien Isolation pentru PC la un preţ foarte redus.

Astfel, pentru o perioadă limitată, Alien Isolation este disponibil pe Steam la un preţ redus cu nu mai puţin de 95% faţă de costul complet. Puteţi achiziţiona Alien Isolation acum cu numai 1,85€ (sub 10 lei, în moneda noastră). Această promoţie este disponibilă pe pagina oficială de Steam a jocului.

Dezvoltat de studioul Creative Assembly, Alien: Isolation încearcă să recreeze atmosfera terifiantă din primul film Alien, eroina principală din joc fiind Amanda Ripley, fiica protagonistei filmelor Aliens. În căutarea mamei sale, Amanda rămâne izolată pe staţia spaţială Sevastopol, alături de un exemplar al rasei extraterestre xenomorf. Acţiunea este astfel construită în jurul încercărilor Amandei de a supravieţui în faţa alien-ului.

Atenţie însă: Alien Isolation pentru PC este disponibil prin Steam în schimbul acestui preţ redus numai pentru următoarele 32 de ore de la publicarea acestui articol!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News