Allison Road, un nou horror fotorealist

Autor: Cosmin Aionita | 01.07.2015
Allison Road, un nou horror fotorealist

Mai tineţi minte Silent Hills, proiectul pornit de Hideo Kojima (seria Metal Gear Solid) şi regizorul Guillermo del Toro, în care urma să joace actorul Norman Reedus (The Walking Dead)? Da, jocul care a fost prefaţat de P.T. (Playable Teaser), demo-ul interactiv extrem de atmosferic, şi care a sfârşit prin a fi anulat de Konami, publisher-ul luând decizia de a se despărţi şi de întreg studioul Kojima Productions. Astfel, promisiunile unui horror fotorealist (cum era P.T.) au rămas… doar promisiuni, în ciuda regretelor comunităţii de fani.

În septembrie 2014, la foarte puţin timp de la apariţia demo-ului P.T. (între timp, eliminat de pe PlayStation Network de către un publisher Konami mult prea zelos, însă prea puţin ambiţios), studioul independent Lilith Ltd., format din doar şase persoane, lua decizia de a realiza propriul joc horror first person, bazat oarecum pe aceleaşi concepte din P.T.

Astfel a luat naştere Allison Road, dezvoltarea sa avansând foarte repede, jocul aflându-se acum în stadiul pre-alpha, cu mai toate mecanicile de joc implementate şi funcţionale. Cu această ocazie, Lilith Ltd. a lansat un trailer pentru acest joc, dezvăluind peste zece minute de gameplay din Allison Road.

După cum puteţi vedea în secventele de mai sus, chiar dacă echipa producătoare mai are încă mult de lucru, atmosfera din Allison Road este excelentă, iar grafica sfidează din nou fotorealismul. Din păcate, Lilith Ltd. nu a oferit încă detalii despre platformele pentru care este dezvoltat jocul (în afară de PC) sau când va fi lansat Allison Road.

Allison Road

Urmărește Go4Games.ro pe Google News