Alone in The Dark: Illumination – primul trailer cu secvenţe de gameplay

Autor: Cosmin Aionita | 03.11.2014
Alone in The Dark: Illumination – primul trailer cu secvenţe de gameplay

Atari a lansat primul trailer pentru Alone in The Dark: Illumination în care îşi fac apariţia şi secvenţe de gameplay din acest joc.

Acţiunea va avea loc în Lorwich, Virginia, altădată un orăşel prosper, susţinut de industria locală bazată pe minerit. Povestea spune că Lorwich cade victima unor inundaţii dezastruoase, populaţia fiind evacuată. Aşezarea devine astfel un oraş-fantomă, cuprins de întuneric şi ceaţă,  foştii locuitori vorbind despre lucruri necurate ce se petrec în Lorwich după evacuare.

Pentru prima dată în cadrul seriei Alone in The Dark, jucătorii vor putea alege dintre patru personaje controlabile: The Hunter, The Witch, The Priest şi The Engineer, fiecare cu propria campanie, propriile arme şi abilităţi speciale. Producătorii promit un joc inspirat de scrierile lui H.P. Lovecraft, cu medii de joc diverse şi dinamice.

Alone in The Dark: Illumination va oferi si o componentă multiplayer, în care până la patru jucatori vor putea coopera pentru a supravieţui în Lorwich. Jocul este bazat pe motorul grafic Unreal Engine 4 şi va fi publicat prin intermediul Steam (cu suport pentru achievements şi trading cards).

Alone in The Dark: Illumination este aşteptat în cursul acestui an, exclusiv pentru PC.

Alone in The Dark Illumination

Alone in The Dark IlluminationAlone in The Dark Illumination

Alone in The Dark IlluminationAlone in The Dark Illumination

Urmărește Go4Games.ro pe Google News