Alone in The Dark se alătură valului de remake-uri moderne

Autor: Cosmin Aionita | 21.08.2014
Alone in The Dark se alătură valului de remake-uri moderne

Atari, acum ceva vreme unul dintre cele mai importante nume din industria jocurilor video, căzut într-un oarecare con de umbră în ultimii ani însă, a confirmat că lucrează la noi titluri pentru PC, acestea urmând să fie lansate în această toamnă.

În primul rând este vorba despre “versiuni reimaginate” ale unor titluri horror clasice precum Alone in The Dark şi Haunted House, demo-uri ale acestora urmând să fie prezentate în cadrul convenţiei PAX Prime 2014, ce se va desfăşura în perioada 29-31 august, în Seattle.

Nu s-au oferit detalii suplimentare despre aceste noi jocuri, în afara titlului Alone in The Dark: Illumination. Iată lista completă de jocuri pe care Atari o va prezenta la PAX Prime 2014:

Alone in the Dark: Illumination (PC)
Haunted House (PC)
Minimum (PC)
RollerCoaster Tycoon: World (PC)
RollerCoaster Tycoon 4 Mobile

Precedentul titlu al seriei, denumit doar Alone in The Dark, a fost realizat de echipa de la Eden Games şi lansat în 2008 pentru PC şi Xbox 360. Jocul nu a fost deloc bine primit de fani sau de criticii de specialitate, fiind urmat o jumătate de an mai târziu de Alone in The Dark: Inferno, o versiune îmbunătăţită dedicată consolei PlayStation 3.

Alone in The Dark

Urmărește Go4Games.ro pe Google News