Amânare confirmată: Suicide Squad: Kill The Justice League nu va mai fi lansat anul acesta

Autor: Cosmin Aionita | 14.04.2023
Amânare confirmată: Suicide Squad: Kill The Justice League nu va mai fi lansat anul acesta
Foto: WB Games

Zvonurile s-au dovedit a fi adevărate: jocul Suicide Squad: Kill The Justice League a fost amânat. Confirmarea a venit chiar prin intermediul contului oficial de Twitter, fiind vorba despre o amânare de lungă durată: programat inițial pentru lansare pe 26 mai 2023, Suicide Squad a fost „împins” până anului viitor, apariția fiind reprogramată pentru 2 februarie 2024. Motivul amânării, invocat în mod oficial, este timpul necesar pentru a transforma acest titlu în „cea mai de calitate experiență pentru jucători”.

Gurile rele vorbesc însă că publisher-ul WB Games ar fi luat această decizie în urma reacțiilor deloc pozitive ale publicului la adresa secvențelor de gameplay dezvăluite într-un episod State of Play din luna februarie a acestui an.

Comunitatea a avut o problemă cu proiectarea jocului în jurul mecanicilor de tip “Game as a Service”, precum item-urile suplimentare deblocabile prin intermediul un Battle Pass, coeficientul “gear score” care forțează mereu jucătorii să facă grinding pentru echipamente mai bune sau necesitatea de a fi conectat la Internet chiar și atunci când joci single player.

Rămâne de văzut dacă, după această amânare de durată, WB Games și studioul producător Rocksteady vor alege să renunțe, parțial sau integral, la mecanicile “Game as a Service” și vor reproiecta jocul într-o manieră diferită.

Single player sau co-op

În Suicide Squad: Kill The Justice League, unitatea Task Force X (cunoscută și drept Suicide Squad), formată din Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang și King Shark, este însărcinată de către Amanda Waller cu o misiune aparent imposibilă: eliminarea super eroilor din Justice League. Acțiunea va avea loc în orașul Metropolis, prezentat sub forma unui mediu de joc open-world, pe fondul unei invazii extraterestre.

Jocul a fost concepută pentru a fi abordat fie multiplayer co-op cu până la patru jucători, fie single player, utilizatorul urmând să aibă posibilitatea de a comuta între cei patru eroi jucabili după cum dorește, fiecare cu propriile abilități și seturi de mișcări speciale.

Suicide Squad: Kill the Justice League va fi lansat pe 2 februarie 2024, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC.

Sursa: Suicide Squad Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News