Ancestors: The Humankind Odyssey, disponibil acum şi pe PlayStation 4 şi Xbox One

Autor: Cosmin Aionita | 11.12.2019
Ancestors: The Humankind Odyssey, disponibil acum şi pe PlayStation 4 şi Xbox One

Publisher-ul Private Division (divizie a Take-Two Interactive) şi studioul Panache Digital Games anunţă disponibilitatea jocului Ancestors: The Humankind Odyssey şi pentru consolele PlayStation 4 şi Xbox One.

Dintr-o perspectivă third person, Ancestors: The Humankind Odyssey pune accentul pe explorare şi pe supravieţuire, fiind dezvoltat de studioul independent Panache Digital Games, cofondat în 2014 de Patrice Désilets, mintea creativă din spatele primelor titluri Assassin’s Creed. Jocul a fost lansat la finele verii acestui an şi pentru PC.

Ancestors: The Humankind Odyssey prezintă începuturile istoriei omenirii, încredinţând jucătorului sarcina extrem de dificila de a asigura supravieţuirea tribului din care face parte, pe durata procesului de evoluţie de mai multe milioane de ani. Vei fi nevoit să înfrunţi prădători feroce în timp ce vei explora mai multe tipuri de locaţii. În junglă, de exemplu te poţi folosi de liane şi de crengile copacilor pentru a evita pericolele care te pândesc la fiecare pas. Explorând mediul înconjurător, personajul tău va înţelege cum să se folosească de avantajele oferite de lumea de joc. Cu destul antrenament, un simplu băţ poate fi transformat într-o lance primitivă, potrivită pentru a înfrunta prădătorii, în timp ce plantele ascund leacurile pentru diferite maladii.

Analiza mediului înconjurător, interacţiunea cu diferite obiecte şi creaturi, comunicarea cu membrii tribului, dar şi exerciţiile fizice contribuie la dezvoltarea unui sistem neural, din care derivă componenta de roleplaying a jocului. În funcţie de acţiunile întreprinse, jucătorii vor dispune de abilităţi diferite: unii vor beneficia de sisteme motorii mai evoluate, în timp ce alţii vor fi mai rezistenţi şi mai greu de rănit. Arborele evoluţiei din joc permite multiple alegeri, neexistând o cale predeterminată pentru a putea asigura supravieţuirea clanului.

Ancestors: The Humankind Odyssey este disponibil acum în format digital pentru consolele PlayStation 4, la preţul de 180 lei, precum şi pentru Xbox One şi PC, prin intermediul Epic Games Store, la un preţ echivalent cu 39,99€.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News