Ancestors: The Humankind Odyssey – gameplay nou cu maimuţe

Autor: Cosmin Aionita | 15.05.2019
Ancestors: The Humankind Odyssey – gameplay nou cu maimuţe

NVIDIA a dezvăluit câteva minute de gameplay nou din Ancestors: The Humankind Odyssey, noul joc al studioului Panache Digital Games, ce urmează să fie publicat prin intermediul Private Division (o divizie a celor de la Take-Two Interactive).

Ancestors: The Humankind Odyssey a fost anunţat pe scena de la The Game Awards 2018, conceptul din spatele acestuia provenind de la nimeni altul decât Patrice Desilets, mintea creativă din spatele primelor titluri ale seriei Assassin’s Creed. Este vorba despre un joic ce propune explorarea originilor speciei umane, un third-person open world survival, în care jucătorul trebuie să exploreze, să se extindă şi să evolueze pentru a asigura supravieţuirea speciei sale, generaţie după generaţie. Secvenţele pe care le puteţi urmări în clipul de mai sus se desfăşoară în Africa de acum 10 milioane de ani, în Neogen.

Versiunea pentru PC a jocului Ancestors: The Humankind Odyssey va fi disponibilă în exclusivitate, timp de un an din momentul apariţiei, prin Epic Games Store. Acelaşi tip de exclusivitate temporară va fi folosit şi în cazul ediţiei pentru PC a unui alt titlu publicat de Private Division: RPG-ul first person The Outer Worlds, dezvoltat de studioul Obsidian Entertainment.

Ancestors: The Humankind Odyssey este aşteptat în cursul anului 2019, în versiuni pe PlayStation 4, pe Xbox One şi pe PC.

Ancestors: The Humankind Odyssey

Urmărește Go4Games.ro pe Google News