Ancestors: The Humankind Odyssey – părerea experţilor despre noul joc al creatorului seriei Assassin’s Creed

Autor: Cosmin Aionita | 10.08.2019
Ancestors: The Humankind Odyssey – părerea experţilor despre noul joc al creatorului seriei Assassin’s Creed

Publisher-ul Private Division (divizie a Take-Two Interactive) şi studioul Panache Digital Games au dezvăluit seria de clipuri video ”Experiences”, în cadrul căreia directorul de creaţie Patrice Désilets prezintă conceptul unic din spatele jocului Ancestors: The Humankind Odyssey, alături de experţi proveniţi din diferite domenii.

Fiecare clip al seriei prezintă câte un specialist renumit, expert în antropologie, paleontologie sau tehnici de supravieţuire. Aceşti oameni de ştiinţă, atleţi sau minţi creative împărtăşesc povestea lor şi descoperă experienţe şi sentimente similare cu cele provocate de joc.

În cel mai recent episod al seriei, intitulat The Climber, lui Patrice Désilets i se alătură alpinista Alannah Yip din Canada, care se antrenează pentru a participa la Jocurile Olimpice din 2020. Este prezentată o sesiune de antrenamente a invitatei, cu accentul pe utilizarea, în continuare, a unora dintre abilităţile motrice şi instinctele care i-au ajutat şi pe strămoşii noştri să depăşească obstacole aparent imposibile.

Cei doi discută despre cum strămoşii noştri, dar şi oamenii contemporani, încearcă să-şi depăşească limitele fizice pentru a se adapta mediului înconjurător şi pentru a deveni mai puternici. În cadrul vizitei făcute la studioul Panache, Alannah este pusă faţă în faţă cu unele dintre provocările Africii din Neogon de acum 10 milioane de ani, lupta strămoşilor pentru supravieţuire oferindu-i o nouă perspectivă asupra alpinismului.

În episodul precedent al acestei serii, intitulat The Anthropologist, Patrice Désilets discută cu Dr. Niobe Thompson, antropologist devenit producător de filme. Interesul lor comun pentru istorie şi pentru evoluţia omenirii îi motivează să descopere secretele supravieţuirii în Africa din Neogen, o lume neiertătoare care va fi prezentată în Ancestors: The Humankind Odyssey.

Ancestors: The Humankind Odyssey va fi lansat, în format digital, pe 27 august 2019 pentru PC şi în decembrie 2019 pentru PlayStation 4 şi Xbox One. Ancestors: The Humankind Odyssey va fi disponibil pe PC în mod exclusiv prin Epic Games Store timp de un an, după această perioadă jocul urmând să se regăsească şi în ofertele altor distribuitori digitali.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News