Apotheon se pregăteşte de lansare pe PC şi PlayStation 4

Autori: Cosmin Aionita, Liviu - Andrei Mihai | 02.02.2015
Apotheon se pregăteşte de lansare pe PC şi PlayStation 4

Studioul independent Alientrap Games se pregăteşte de lansarea noului său joc: Apotheon, un titlu de acţiune şi aventură a cărui acţiune se desfăşoară în Grecia antică. Jocul foloseşte perspectiva bidimensională caracteristică genului platforming şi un stil grafic inspirat de ilustraţiile din Grecia antică.

Protagonistul jocului, ultimul erou al omenirii, înarmat doar cu scutul, sabia şi lancea proprie, trebuie să străbată tărâmul morţilor şi să cucerească muntele Olimp pentru a stopa furia zeilor. Doar prin înfrângerea acestora şi dobândirea puterii asupra elementelor naturii omenirea poate fi salvată.

Apotheon va fi lansat mâine, 3 februarie 2015, în versiuni pentru PlayStation 4 şi PC. Site-ul oficial al jocului oferă posibilitatea de precomandă pentru Apotheon, la un preţ promoţional de 13,5$ (faţă de 15$, cât va costa jocul începând de maine). Cei care plasează o precomandă vor primi o cheie pentru Steam, precum şi un exemplar DRM-free al jocului, dar şi o copie gratuită de Capsized, precedentul titlu al celor de la Alientrap Games.

Mai mult, cei care doresc să încerce Apotheon pe PlayStation 4 au parte de încă o surpriză: jocul va fi inclus în oferta PlayStation Plus din această lună, urmând să fie disponibil gratuit pentru toţi abonaţii acestui serviciu.

Apotheon este aşteptat pe 3 februarie 2015, pentru PC si PlayStation 4.

Apotheon

ApotheonApotheon

ApotheonApotheon

ApotheonApotheon

Apotheon

ApotheonApotheon

ApotheonApotheon

ApotheonApotheon

ApotheonApotheon

Urmărește Go4Games.ro pe Google News