Arcade Stick pentru fanii Marvel vs. Capcom

Autor: Cosmin Aionita | 25.07.2018
Arcade Stick pentru fanii Marvel vs. Capcom

Razer a anunţat o nouă colaborare cu Capcom şi Marvel pentru a produce arcade stick-ul Razer Panthera pentru PlayStation 4, special gândit pentru fanii jocului Marvel vs. Capcom: Infinite.

Fight stick-ul este decorat cu o imagine ce reprezintă un omagiu adus uneia dintre cele mai îndrăgite francize de fighting games: Marvel vs. Capcom. Controller-ul a fost proiectat să fie complet personalizabil pentru a răspunde nevoilor specifice din turneele de eSports, fiind testat de unii dintre cei mai buni jucători profesionişti din lume.

Razer PantheraRazer Panthera

Ediţia specială de Panthera a fost construită folosind componente Sanwa de cea mai bună calitate, inclusiv 10 butoane şi un joystick cu patru axe. Utilizatorii vor putea personaliza arcade stick-ul pentru a se potrivi cu stilul lor de joc. Datorită construcţiei modulare, stick-ul dispune de un compartiment intern de stocare cu spaţii dedicate pentru cablul detaşabil, pentru şurubelniţă (inclusă în pachet) şi pentru două butoane. Fight stick-ul dispune şi de un mod special dedicat turneelor de gaming, fiind compatibil cu majoritatea jocurilor de lupte.

Arcade Stick-ul Marvel vs. Capcom Panthera este disponibil pe site-ul producătorului, la un preţ echivalent cu 239,99€.

Razer PantheraRazer Panthera

Urmărește Go4Games.ro pe Google News