Ariciul Sonic va fi protagonistul unui nou serial animat pe Netflix

Autor: Cosmin Aionita | 02.02.2021
Ariciul Sonic va fi protagonistul unui nou serial animat pe Netflix

Netflix, SEGA of America și WildBrain au anunțat că lucrează la o nouă serie animată bazată pe aventurile ariciului Sonic. Denumit Sonic Prime, acest serial animat urmează să fie lansat în 2022.

Serialul Sonic Prime de pe Netflix urmează să aibă 24 de episode și se va adresa în primul rând copiilor sau famiilor, urmând totuși să includă și elemente dedicate fanilor cu vechime ai seriei de jocuri video Sonic. Pe parcursul acestui serial nou, neobositul arici albastru va depune eforturi pentru a salva mai multe universuri paralele, dar și pentru a se redescopri pe sine și pentru a face uitate fantomele trecutului.

Sonic Prime va fi animat de studioul WildBrain din Vancouver, Canada, iar atât SEGA, cât și WildBrain vor colabora în ceea ce privește producția, distribuția și licențierea acestei serii animate. De conducerea proiectului se vor ocupa cei de la Man of Action Entertainment, creatorii unor personaje precum Ben 10 sau cele din Big Hero 6, aceștia urmând să îndeplinească și funcțiile de producători executivi ai Sonic Prime.

Filmul Sonic the Hedgehog s-a bucurat de succes

Sonic a revenit puternic în atenția publicului odată cu lansarea filmului Sonic the Hedgehog, apărut în luna februarie a anului trecut, chiar înainte de izbucnirea pandemiei de COVID-19.

Filmul urmărește aventurile ariciului albastru Sonic (a cărui voce este interpretată de Ben Schwartz), care, împreună cu noul său prieten pământean Tom Wachowski (interpretat de James Marsden), încearcă să stopeze planurile malefice ale Doctorului Robotnik (în rolul căruia apare Jim Carrey).

În ciuda recenziilor critice, filmul Sonic the Hedgehog s-a bucurat de succes din partea spectatorilor, înregistrând încasări de peste 300 de milioane de dolari. O continuare ce va păstra aceeași distribuție ar urma să fie lansată în 2022.

Sursa: All Games Delta

Urmărește Go4Games.ro pe Google News