Assassin’s Creed 3 – engine-ul AnvilNext în prim plan

| 03.08.2012
Assassin’s Creed 3 – engine-ul AnvilNext în prim plan

Ubisoft a lansat un nou trailer pentru Assassin’s Creed III, de această dată dedicat noului motor grafic folosit de acest joc – AnvilNext. Graţie acestei tehnologii proprietare, Assassin’s Creed III va beneficia de animaţii foarte realiste (peste 1000 de animaţii noi au fost înregistrate doar pentru personajul principal), spaţii deschise imense, bătălii navale, efecte meteo dependendete de anotimp, peste 2000 de NPC-uri în aceeaşi scenă şi multe altele.

În Assassin’s Creed III, eroul principal va fi Connor Kenway, sau Ratohnhake’ton, după numele sau Indian, fiul unui pelerin britanic şi a unei femei din tribului de amerindieni Mohawk. Acţiunea va avea loc însă în timpul Războiului de Independenţă care a dus la apariţia Statelor Unite ale Americii (1753-1783). Şi de această dată vom avea mai multe regiuni de explorat: oraşele Boston şi New York, precum şi The Frontier, un mediu de joc ce promite a fi de 1,5 ori mai întins decât Roma din Assassin’s Creed: Brotherhood.

Assassin’s Creed III va fi lansat pe 31 octombrie 2012 pentru Xbox 360 şi PlayStation 3, versiunea de PC fiind de asemenea aşteptată în cursul acestui an calendaristic. Data de apariţie pentru ediţia de Nintendo Wii U nu a fost confirmată încă.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News