Assassin’s Creed 3 – Independence Trailer (UPDATE)

| 04.07.2012
Assassin’s Creed 3 – Independence Trailer (UPDATE)

Update: Pe lângă trailer-ul realizat cu ajutorul secvenţelor in-game, Ubisoft a lansat astăzi şi un live action trailer pentru Assassin’s Creed III.


Cu ocazia datei de 4 iulie, ziua naţională a Statelor Unite ale Americii, Ubisoft a lansat un nou trailer pentru Assassin’s Creed III. Cunoscută şi sub denumirea de Ziua Independenţei, 4 iulie 1776 este data la care Statele Unite ale Americii şi-au declarat independenţa faţă de Marea Britanie, moment ce urmează a fi reprodus în Assassin’s Creed III.

În Assassin’s Creed III, eroul principal va fi Connor, sau Ratohnhake’ton, după numele sau Indian, fiul unui pelerin britanic şi a unei femei din tribului de amerindieni Mohawk. Acţiunea va avea loc însă în timpul Războiului de Independenţă care a dus la apariţia Statelor Unite ale Americii (1753-1783). Şi de această dată vom avea mai multe regiuni de explorat: oraşele Boston şi New York, precum şi The Frontier, un mediu de joc ce promite a fi de 1,5 ori mai întins decât Roma din Assassin’s Creed: Brotherhood.

Assassin’s Creed III va fi lansat pe 31 octombrie 2012 pentru Xbox 360 şi PlayStation 3, versiunea de PC fiind aşteptată pe 23 noiembrie 2012. Data de apariţie pentru versiunea pentru Nintendo Wii U nu a fost confirmată încă.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News