Assassin’s Creed 3, mai târziu pe PC

| 26.06.2012
Assassin’s Creed 3, mai târziu pe PC

După amânarea lui Far Cry 3 până la sfârşitul lui noiembrie, iată că Ubisoft vine cu noi „veşti bune”, de această dată pentru cei care preferă gaming-ul pe PC. După cum era de aşteptat, Assassin’s Creed III pentru PC nu va fi lansat la aceeaşi dată cu versiunile de consolă ale jocului (Xbox 360 şi PlayStation 3).

De altfel, această „amânare” nu mai este o surpriză pentru niciun fan al seriei: toate titlurile Assassin’s Creed au fost lansate pe PC cu întârzieri (câteodata mari, cum a fost în cazurile primelor doua jocuri ale seriei, câteodată ceva mai suportabile, precum în cazul lui Assassin’s Creed: Revelations).

Cât despre Assassin’s Creed III, încă din primul trailer al jocului, Ubisoft a inclus o notă la sfârşitul materialului video care avertiza că datele de lansare anunţate – 30 octombrie 2012 pentru Statele Unite şi 31 octombrie 2012 pentru Europa – nu sunt valabile şi pentru versiunea de PC a jocului.

Conform unei imagini publicate de ediţia cehească a site-ului Eurogamer, Assassin’s Creed III va fi lansat pe PC abia pe 23 noiembrie 2012.

Assassin's Creed 3

Urmărește Go4Games.ro pe Google News