Assassin’s Creed II, Child of Light şi Rayman Legends – jocuri gratuite oferite de Ubisoft

Autor: Cosmin Aionita | 02.05.2020
Assassin’s Creed II, Child of Light şi Rayman Legends – jocuri gratuite oferite de Ubisoft

În cazul în care nu aţi reuşit să le obţineţi în cursul lunii aprilie, Ubisoft revine şi oferă din nou, pentru o perioadă limitată, trei jocuri gratuite pentru PC: Assassin’s Creed II, Child of Light şi Rayman Legends. Acestea pot fi revendicate în mod gratuit până pe 5 mai 2020 (la ora 21:00), iar apoi vor putea fi descărcate şi jucate oricând doriţi prin intermediul Uplay.

Assassin’s Creed II este probabil cel mai apreciat joc Assassin’s Creed, fiind primul titlu al seriei în care jucătorii fac cunoştinţă cu unul dintre cei mai iubiţi protagonişti – Ezio Auditore da Firenze. Jucătorii îl vor acompania pe tânărul erou în misiunea sa de răzbunare împotriva Cavalerilor Templieri care i-au ucis familia. Pe parcursul poveştii, Ezio se alătura ordinului asasinilor, oferindu-vă ocazia de a explora întregi oraşe emblematice ale Italiei, precum Florenţa şi Veneţia.

Child of Light este un RPG clasic cu o prezentare 2D, plină de farmec şi inocenţă, ce aminteşte de poveştile copilăriei. Jocul relatează aventurile Aurorei, fiica ducelui de Austria, care cade victimă unei vrăji misterioase şi devine captivă în cadrul unui vis. Pentru a se putea întoarce în lumea ei, copila cu părul de foc trebuie să readucă pe cerul din Lemuria stelele, Luna şi Soarele, furate de o vrăjitoare malefică.

Rayman Legends este continuarea foarte reuşitului Rayman Origins, echipa de la Ubisoft Montpellier adăugând o varietate de moduri de joc, noi personaje şi gameplay ce se desfăşoară pe mai multe planuri. Nu lipsesc nici nivelurile “muzicale”, în care acţiunea este sincronizată cu diferite melodii faimoase, iar întreaga aventura poate fi abordată şi în mod multiplayer cooperativ.

Pentru a adăuga Assassin’s Creed II, Child of Light sau Rayman Legends în biblioteca voastră de jocuri de pe Uplay, accesaţi free.ubisoft.com, apăsaţi butonul “Get Free Game” din dreptul jocului dorit şi urmaţi intrucţiunile de pe ecran.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News