Assassin’s Creed Mirage este următorul joc al seriei Assassin’s Creed

Autor: Cosmin Aionita | 02.09.2022
Assassin’s Creed Mirage este următorul joc al seriei Assassin’s Creed
Foto: Ubisoft

În urma leak-urilor apărute în ultimele zile pe Internet, Ubisoft a intervenit, anunțând în mod oficial următorul joc al seriei Assassin’s Creed. Acestea va purta numele de Assassin’s Creed Mirage, după cum puteți vedea și în anunțul oficial făcut de publisher pe Twitter, detaliile complete despre acest nou titlu al seriei urmând să fie dezvăluite în cadrul evenimentului Ubisoft Forward, pe care îl veți putea urmări chiar aici, pe Go4Games, sâmbătă, 10 septembrie 2022.

Zvonuri: fără elemente de RPG și cu un remake pentru primul titlu Assassin’s Creed

Conform zvonurilor apărute în ultima vreme, noul joc îl va avea drept protagonist pe Basim, unul dintre personajele centrale ale poveștii din Assassin’s Creed: Valhalla.

Mai mult, leak-urile indică faptul că Ubisoft își dorește ca Mirage să se întoarcă la formula clasică a seriei, open world action/adventure, fără elementele RPG care au caracterizat titlurile Assassin’s Creed recente.

De asemenea, zvonurile spun că publisher-ul lucrează și la un remake al primului Assassin’s Creed, ce urmează să fie inclus în Season Pass-ul jocului Assassin’s Creed Mirage.

Nu în ultimul rând, un alt artwork “scăpat” pe Internet lasă de înțeles că un anumit quest – The Forty Thieves Quest – va fi oferit drept un soi de bonus pentru Assassin’s Creed Mirage, probabil pentru cei care aleg să plaseze o precomandă pentru joc.

Vom afla toate detaliile în cadrul show-ului “Ubisoft Forward”, pe care îl veți putea urmări chiar aici, pe Go4Games, sâmbătă 10 septembrie 2022, de la 22:00 (ora României).

Sursa: Assassin’s Creed Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News