Assassin’s Creed Odyssey a fost finalizat şi este gata de lansare

Autor: Cosmin Aionita | 17.09.2018
Assassin’s Creed Odyssey a fost finalizat şi este gata de lansare

Ubisoft, prin intermediul canalului oficial de Twitter al seriei Assassin’s Creed, a confirmat faptul că procesul de dezvoltare a noului Assassin’s Creed Odyssey a fost finalizat, jocul atingând stadiul Gold, fiind gata de trimis către fabrici pentru a fi multiplicat. Anunţul vine imediat după ce publisher-ul francez a dezvăluit şi conţinutul suplimentar de care viitorii posesori ai jocului se vor putea bucura după apariţia acestuia.

Acţiunea din Assassin’s Creed Odyssey va avea loc în secolul al V-lea Î.Chr., în timpul războiului peloponesiac, atunci când cetăţile Spartei şi Atenei se luptau pentru controlul Greciei Antice. Pentru prima oară în istoria seriei Assassin’s Creed, jucătorii vor avea posibilitatea de a alege personajul alături de care vor parcurge aventura din Odyssey: Alexios sau Kassandra, mercenari spartani condamnaţi la moarte de propria lor familie. Latura RPG din Assassin’s Creed Odyssey va fi extinsă, pe lângă elementele introduse de Origins (cum ar fi sistemul de progresie, loot-ul şi deblocarea de skill-uri noi), urmând a fi adaugate noi opţiuni specifice genului, cum ar fi posibilitatea de a alege dintre mai multe replici în timpul dialogurilor. Nu vor lipsi nici legăturile romantice, pe care jucătorii le vor putea iniţia dacă doresc.

Întreaga Grecie va putea fi explorată, iar eroul ales va putea lua parte chiar şi la confruntările sângeroase dintre Sparta şi Atena, cu armate de sute de războinici pe acelaşi câmp de bătălie. Nu în ultimul rând, explorarea şi bătăliile navale se vor întoarce în Odyssey, jucătorii urmând să aibă posibilitatea de a-şi personaliza propria corabie, de a recruta echipajul dorit şi de a dobândi astfel supremaţia asupra Mării Egee.

Assassin’s Creed Odyssey va fi lansat pe 5 octombrie 2018, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Cerinţele de sistem pentru versiunea de PC pot fi consultate aici.

Assassin's Creed Odyssey

Urmărește Go4Games.ro pe Google News