Assassin’s Creed Odyssey, confirmat oficial de Ubisoft

Autor: Cosmin Aionita | 04.06.2018
Assassin's Creed Odyssey, confirmat oficial de Ubisoft

În urma mai multor leak-uri apărute pe Internet în ultimele zile (fotografii înfăţisând materiale promoţionale oficiale ale jocului), Ubisoft nu a mai aşteptat E3, confirmând că noul titlu al seriei AC se va numit Assassin’s Creed Odyssey şi urmează să fie prezentat în detaliu în cadrul conferinţei de presă pe care compania o va susţine la E3 2018.

După cum sugerează şi numele, Assassin’s Creed Odyssey va muta acţiunea seriei în Grecia antică, teaserul video pe care îl puteţi viziona mai sus fiind inspirat, în mod evident, din filmul 300, regizat de Zack Snyder şi lansat în 2006. Conform zvonurilor, Assassin’s Creed Odyssey ar urma să fie lansat în cursul anului fiscal curent al celor de la Ubisoft, adică cel târziu în luna martie 2019.

Assassin’s Creed Odyssey va face parte din jocurile pe care Ubisoft urmează să le prezinte în cadrul conferinţei de presă pregătite pentru E3 2018. Evenimentul va putea fi urmărit chiar aici, pe Go4games, pe 11 iunie 2018, începând cu 23:00 (ora României).

Urmărește Go4Games.ro pe Google News