Assassin’s Creed Odyssey, gratuit în acest weekend

Autor: Cosmin Aionita | 19.03.2020
Assassin’s Creed Odyssey, gratuit în acest weekend

Ubisoft face o surpriză frumoasă celor izolaţi în casă din cauza pandemiei de coronavirus COVID-19, oferind, pentru acest sfârşit de săptămână, posibilitatea de a juca în mod gratuit cel mai nou titlu al seriei Assassin’s Creed: Assassin’s Creed Odyssey.

Astfel, perioada de gratuitate pentru Assassin’s Creed Odyssey va fi între 19 şi 22 martie 2020, iar disponibilitatea va varia în funcţie de regiune, după cum puteţi observa în imaginea ataşată în continuare. Jocul va fi disponibil gratuit, în această perioadă, atât pentru PC (prin Uplay, Steam şi Epic Games Launcher), cât şi pe consolele PlayStation 4 şi Xbox One, existând însă anumite limitări.

Assassin's Creed Odyssey Free Weekend

Pe lângă perioada limitată de acces gratuit la joc, pentru a juca Assassin’s Creed Odyssey în intervalul menţionat mai devreme, veţi avea nevoie de o conexiune permanentă la Internet, cel puţin în cazul ediţiilor pentru PC şi PlayStation 4. Mai mult, în cazul variantei de Xbox One, veţi avea nevoie de un abonament Xbox Live Gold activ (PlayStation Plus nu este necesar pe PS4).

Pe parcursul acestui weekend gratuit, cei care aleg să joace Assassin’s Creed Odyssey pe PlayStation 4 nu vor putea debloca trofeele din joc. Dacă alegeţi însă să faceţi trecerea la ediţia platită a jocului, veţi păstra progresul (pe toate platformele!), iar trofeele deja câştigate se vor debloca automat.

Mai mult, cei care aleg să joace Assassin’s Creed Odyssey pe parcursul acestui weekend gratuit vor primi, prin intermediul Ubisoft Club, o recompensă: un pachet de item-uri in-game, The Roman Set, ce include costumul lui Ezio din Assassin’s Creed Brotherhood, alături de arma Milanese Sword.

Assassin's Creed Odyssey Free Weekend

Cei care aleg să descarce Assassin’s Creed Odyssey în acest sfârşit de săptămână gratuit trebuie să se pregătească de un download masiv: 52,4 GB pe Uplay şi Epic Games Launcher, 55,3 GB pe Steam, 66,2 GB pe Xbox One şi nu mai puţin de 71,7 GB pe PlayStation 4.

Assassin’s Creed Odyssey nu va fi disponibil în mod gratuit pe Google Stadia.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News