Assassin’s Creed Origins a primit un nou trailer cu gameplay

Autor: Cosmin Aionita | 19.09.2017
Assassin's Creed Origins a primit un nou trailer cu gameplay

Ubisoft a oferit un nou trailer pentru Assassin’s Creed Origins, dezvăluind astfel gruparea Order of the Ancients, ce guvernează din umbra Egiptul, manipulându-l pe faraon în funcţie de propriile interese. Evident, Bayek va fi nevoit să intervină şi să elibereze Egiptul de această ameninţare.

Astfel, în Assassin’s Creed Origins, jucătorii vor avea ocazia de a intra în pielea fondatorului frăţiei asasinilor, ce va putea explora întregul Egipt, sub forma unui vast mediu de joc open world. Nu va lipsi nici fauna caracteristică regiunii, prezenţa fluviului Nil, a piramidelor, dar şi a miturilor despre zei şi faraoni.

De asemenea, Ubisoft a ales să implementeze numeroase elemente de RPG în noul Assassin’s Creed Origins, aventura lui Bayek fiind structurată pe quest-uri, rezolvarea acestora urmând să-i confere personajului puncte de experienţă cu ajutorul cărora va putea urca în nivel, deblocând astfel noi abilităţi. Nu în ultimul rând, Bayek va putea colecţiona loot de la adversarii învinşi, punând astfel la punct un inventar potrivit pentru stilul de joc al fiecărui gamer. Nu în ultimul rând, sistemul de luptă din Assassin’s Creed Origins a fost complet modificat, permiţând confruntări mai dinamice, cu o mai mare libertate de mişcare si acţiune.

Assassin’s Creed Origins va fi lansat pe 27 octombrie 2017, în versiuni pentru PlayStation 4 (cu suport pentru PS4 Pro), Xbox One (cu suport pentru Xbox One X) şi PC.

Assassin's Creed Origins

Urmărește Go4Games.ro pe Google News